Smo transportno podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju opravljanja prevozov v domačem in mednarodnem tovornem prometu. Ponujamo vam prevoze blaga z najsodobnejšimi EURO 5 ekološkimi vozili znamke VOLVO, nosilnosti do 25 ton in volumna do 120 m³. Vsa vozila imajo VOLVO servisno ZLATO pogodbo, kar pomeni, da so vozila redno vzdrževana v pooblaščenih VOLVO servisih.

Sledenje – CVS

Vsa vozila so opremljena s sistemom sledenja CVS, tako da vedno vemo, kje se vozilo nahaja, in lahko hitro ukrepamo ob vsakršni nepredvidljivi situaciji. Preko spleta lahko tudi sami spremljate naše vozilo in tako načrtujete točen prihod vašega blaga na dogovorjeno destinacijo.

Zavarovanje blaga

Ponujamo vam tudi prevoz blaga s solo vozili nosilnosti 7 ton, opremljenih z dvižno ploščadjo. Vsa vozila imajo urejeno zavarovanje blaga v vrednosti do 1.500.000 EUR pri zavarovalnici Generali.

Naša politika

Naše naloge so optimizacija celotne transportne storitve, povečanje konkurenčnosti s hitro odzivnostjo na vse spremembe in zahteve transportnega trga ter povečanje deleža dodatnih logističnih storitev in širitev na nova tržišča.
Politiko gradimo na medsebojnem zaupanju izvajalca in naročnika, na vsestranski podpori in strokovnem sodelovanju v transportnem in logističnem procesu. S tem zagotavljamo, da bo transportna storitev opravljena v skladu s potrebami in željami naročnika, kvalitetno, v ustreznem roku in ob primerni ceni.

Vizija

Naša vizija je z uporabo novih tehnologij povečati kakovost in zmogljivost ter dodatno učvrstiti položaj logističnega podjetja v tem delu Evrope.